Ontdek Noorwegen met Havila

Ervaar het betoverende Noorwegen met haar magische landschappen. Misschien wel op één van de mooiste cruises ter wereld staat u een onvergetelijke ervaring te wachten. Vaar mee langs wel 34 havens in Noorwegen, met meer dan 100 fjorden, levendige steden en adembenemende landschappen. Met het exclusieve Cruise & Explore pakket bij Zeetours geniet u naast uw cruise ook van een vlucht, treinreis en hotelovernachting bij de prijs inbegrepen. Maak uw reis compleet en ontdek Noorwegen met Havila.

Cruisen met Havila 

Havila is opgericht in 2002 en gevestigd in Noorwegen. In 2021 is Havila ook in de toeristische cruise business gestapt met de milieuvriendelijke schepen: Havila Capella en Havila Castor. De Havila Polaris en Havila Pollux, zullen in de komende jaren volgen. Deze compacte schepen bieden ruimte voor maximaal 640 passagiers. De schepen worden aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG) en kunnen tot vier uur lang geruisloos over het water varen zonder CO2-uitstoot.

Ervaar de Scandinavische sfeer

De schepen van Havila beschikken over verwarmde zwembaden en whirlpools, fitnessruimten, sauna, winkels, promenades, uitzichtpunten en de Observation Lounge. De keuken aan boord laat niets te wensen over en verwent u met typisch Noorse specialiteiten. Regionale en seizoensgebonden producten worden vers ingekocht en bereid. Het panorama restaurant biedt een adembenemend uitzicht om nog meer van Noorwegen te kunnen genieten.

Sport, kennis en ontspanning

Voor de sportliefhebbers biedt Havila Capella een fitnessruimte waar u tijdens het sporten kunt genieten van een adembenemend uitzicht over de zee. Liever iets meer ontspannen? Dan zijn er whirlpools en een sauna, ook met een prachtig uitzicht. Daarnaast kunt u kennis opdoen over de bestemmingen van uw reis en de bijbehorende excursies aan wal door interessante lezingen bij te wonen in de conferentiezalen. De panoramabar, de boeg lounge met een glazen dak en het uitzichtpunt op de boeg zijn de beste plaatsen om de sterrenhemel en het noorderlicht te bewonderen.

Ontdek Noorwegen

De schepen van Havila doen tot 34 havens aan langs de Noorse kust. Denk aan Bergen, de voormalige hoofdstad van Noorwegen met pittoreske houten huizen. Of het wereldberoemde Geirangerfjord. U vaart ook langs de Lofoten ten noorden van de poolcirkel, waar u, afhankelijk van het seizoen, de middernachtzon of het noorderlicht kunt bewonderen. Zelfs de Noordkaap mag niet ontbreken, Kirkenes ligt direct aan de grens met Rusland en is het keerpunt van de cruise. Langs de gehele route kunt u verschillende kusten bewonderen en genieten van Noorse Wildlife. 

Cruise & Explore: Exclusief bij Zeetours

Met het Cruise & Explore pakket van Zeetours wordt u geheel ontzorgd en regelen wij uw reis van A-Z. U vertrekt vanuit Nederland met het vliegtuig naar Oslo, waar een transfer op u staat te wachten om u naar uw hotel te brengen. De volgende dag vertrekt u met een prachtige treinreis naar Bergen. U kunt genieten van de prachtige uitzichten tijdens deze bijzondere rit. In Bergen brengen we u naar de haven waar u aan boord gaat van de Havila Castor en uw prachtige cruise kan beginnen!

Gedurende 12 dagen geniet u van prachtige uitzichten, het eten aan boord en bijzondere bestemmingen. De cruise eindigt in Trondheim, waar wij een stadstour door Trondheim voor u organiseren. Vervolgens brengen wij u naar de luchthaven van Trondheim en vliegt u terug naar Nederland. Gedurende de hele reis hoeft u zich nergens druk om te maken, wij hebben alles voor u geregeld. Deze reis heeft een minimum deelname van 15 passagiers. Nog even op een rijtje welke extra’s zitten inbegrepen in de reissom.

Inclusief in de reis

  • Vliegreis Amsterdam – Oslo
  • Vliegreis Trondheim – Amsterdam
  • Transfers naar het hotel, de haven en het vliegveld.
  • Hotelovernachting met halfpension
  • Treinreis Oslo – Bergen
  • 12-daagse cruise
  • Excursie in Trondheim
  • Gratis internet aan boord

U kunt het Cruise & Explore pakket exclusief bij Zeetours boeken vanaf € 2.399,- per persoon. Bekijk deze bijzondere reis nu op onze website:

Boek Noorwegen met Havila

Boek nu uw prachtige cruise met Havila door Noorwegen. Ga voor het Cruise & Explore pakket of boek een van de Cruise Only reizen via Zeetours. Bekijk hier alle cruises van Havila: 

Leave a comment