Ultra Luxe Cruises van Scenic & Emerald Cruises

Op de schepen van Scenic & Emerald Cruises ervaar je 5-sterren luxe, waarbij werkelijk alles is inbegrepen. Van drankjes tot excursies tot de spa, het zal je echt aan niets ontbreken. Met bijzondere routes naar Antarctica, Australië, de Caribbean, maar ook de Middellandse Zee geven Scenic & Emerald Cruises een ervaring in volledige luxe.

De schepen van Scenic

De Scenic Eclipse l en Scenic Eclipse ll zijn vrijwel identieke schepen en gebouwd in 2019 en 2023. Deze schepen bieden plek voor maximaal 228 passagiers, waartegenover zich maar liefst 176 bemanningsleden aan boord bevinden. Deze Discovery Yachts zijn voorzien van 114 luxe suites, elk met eigen balkon. Sommige suites hebben ook een eigen whirlpool. Passagiers verblijven altijd op basis van Ultra All Inclusive.

Aan boord van de Scenic schepen kun je geniet van het gevarieerde entertainmentprogramma, de volledig uitgeruste fitnessruimte, de enorme spa met wellness ruimtes en behandelingen, een Vitality Pool, twee whirlpools, een bioscoop, kapsalon, boetieks en verschillende uitnodigende bars en lounges. Door het maximum aantal passagiers van 228 (200 tijdens expedities) kun je ultiem genieten van de rust, ruimte en luxe na een dag vol ontdekkingen.

Bijzondere bestemmingen en excursies

Met behulp van ultramoderne technologieën zijn cruises met de Scenic schepen niet alleen milieuvriendelijker, maar maken ze het ook mogelijk om naar de meest afgelegen plaatsen ter wereld te reizen. Een groot expeditie team zorgt voor onvergetelijke expedities met veel lezingen over de omgeving en bijzondere excursies. Of het nu onderweg met de Zodiacs of aan land tijdens talrijke verkenningstochten is. Ook kan de omgeving vanuit de lucht worden bewonderd middels de twee helikopters aan boord. Als laatste is ook de onderwaterwereld te ontdekken met de “Scenic Neptune”, een onderzeeër. Alle excursies (behalve de helikopter en onderzeeër) zijn bij cruises inbegrepen.

Culinaire ervaring van Scenic

De maar liefst 10 verschillende culinaire ervaringen aan boord zorgen iedere dag weer voor heerlijke bijzondere gerechten. Met uitblinkers in de Franse en Japanse keuken. 38 chefs bereiden iedere dag een mix uit meer dan 3000 verschillende gerechten met lokale ingrediënten. Alle dineropties en ook alle Premium dranken zijn bij de cruiseprijs inbegrepen. De keuze uit meer dan 130 premium whisky’s, champagnes en wijnen maken de culinaire ervaring helemaal af.

Wellness en Spa ervaring

Aan wellness geen gebrek, de 550 m2 sparuimte zorgt voor volledige ontspanning met verschillende zoutruimtes, sauna’s en ontspanningsruimtes. Daarnaast is er een Powergym, luxe yogakamer en vergeet niet de ruime buitenruimtes met Vitality Pool. In de spa zijn er verschillende behandelingen te boeken zoals massages, maar ook huid, haar en nagelverzorging. Ook alternatieve therapieën zoals Reflexology zijn beschikbaar aan boord. Na een dag vol ontdekkingen en nieuwe herinneringen kom je hier weer volledig tot rust.

Emerald Yacht Cruises

Onderdeel van Scenic is Emerald Cruises, gespecialiseerd in luxe yachtcruises. De kleine schepen met maximaal 100 passagiers brengen je naar verborgen parels langs de Adriatische kust, de Caribbean, de Middellandse Zee en de Seychellen waar grotere schepen niet kunnen komen. Emerald Cruises biedt naast prachtige cruises ook verschillende pakketten met hotelovernachtingen, excursieprogramma’s zoals een safariprogramma en nog veel meer. Zo ontdek je naast de prachtige route van de cruise ook de omgeving van de aankomst of vertrekhaven.

Stap aan boord van de elegante Emerald Azzurra en Emerald Sakara met moderne voorzieningen en een ontspannen sfeer. Verwacht comfortabele luxe accommodaties gecombineerd met unieke excursies, hoge service en ongekende culinaire hoogstandjes. Met inbegrepen transfers, WiFi, fooien, alle drankjes en een selectie aan excursies zal het je ook bij Emerald Cruises aan niets ontbreken!

Bijzondere Expedities & Luxe Yachts

Ook genieten van een luxe cruise, met een ongekende culinaire ervaring en world class spa opties? Bekijk alle bijzondere routes van de Scenic of Emerald Cruises en ga voor een Ultra All Incusive cruise die je niet snel zult vergeten.