Icon of the Seas: het nieuwe schip van Royal Caribbean Cruises

De cruiseschepen van Royal Caribbean worden groter en uitbundiger met ieder nieuw schip. Zo ook met het nieuwe schip Icon of the Seas, waar plaats is voor maximaal 7.500 passagiers. Met het grootste waterpark op zee, een avontureneiland en Aquadome is er meer entertainment dan ooit. Dit revolutionaire cruiseschip belooft ook een nieuw tijdperk in te luiden op het gebied van comfort en duurzaamheid. Wat dit schip nog meer zo uniek maakt? Dat vertellen we hier:

Een Uniek Design

Het eerste wat opvalt aan de Icon of the Seas is haar unieke en futuristische ontwerp. Met gestroomlijnde lijnen, elegante bochten en state-of-the-art architectuur is dit schip een waar kunstwerk op het water. Het design is niet alleen aantrekkelijk, maar ook functioneel. Aan boord kun je de bekende hoogtepunten van Royal Caribbean én talrijke innovaties verwachten die het beste van vakantie combineren, of het nu gaat om luxe, attracties of ontspanning. Zo is er een spectaculaire waterval van 17 meter hoog aan boord, vele panoramische uitzichten om de omgeving te ontdekken en de hutten zijn comfortabeler dan ooit.

Duurzaamheid en technologie

In een tijdperk waarin duurzaamheid een prioriteit is geworden, neemt de Icon of the Seas het voortouw. Het schip maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de impact op het milieu te verminderen. Van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen tot geavanceerde waterzuiveringssystemen, dit cruiseschip streeft naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Bovendien is het interieur van het schip ontworpen met duurzame materialen en innovatieve recyclingprogramma’s om afval te minimaliseren. Met een LNG-voortstuwingssysteem en walstroomaansluiting is dit schip een van de voorlopers op het gebied van milieuvriendelijkheid.

Ongeëvenaarde luxe en comfort

Aan boord van de Icon of the Seas worden geen concessies gedaan op het gebied van luxe en comfort. Dit schip biedt een ongeëvenaarde ervaring voor reizigers. Van ruime en prachtig ingerichte hutten tot eersteklas restaurants en voorzieningen, alles is ontworpen met het oog op het creëren van een onvergetelijke reiservaring. Het schip beschikt ook over uitgestrekte wellnessfaciliteiten –  met adult-only gedeeltes. Wie van ontspanning en een strandgevoel houdt moet een kijkje nemen bij de Hideaway-Neighbourhood, een gevoel van een strandvakantie met spectaculair uitzicht over zee vanaf het zonneterras dat verdeeld is over meerdere niveaus en een infinitypool.

Over de top entertainment

Aan boord zal Icon of the Seas haar gasten verrassen met over de top entertainment in de vijf spannende nieuwe thema Neighbourhoods. Zo heb je het Neighbourhood Thrill Island, een echt avontureneiland vol adrenaline! Ga voor een van de 6 glijbanen, de nieuwe Crown’s Edge attractie, de hindernisbaan op bijna 47 meter hoogte, klimparcours Adrenaline Peak of de surfsimulator FlowRider.

De Surfside Neighbourhood is speciaal ontworpen voor gezinnen. Hier zijn de hele dag door gevarieerde activiteiten voor jong en oud, een zwembad voor volwassenen en aparte zones voor kinderen en tieners zoals Splashaway Bay. In de buurt zijn verschillende restaurants met heerlijke gerechten voor fijnproevers. s ‘Avonds wordt de Aquadome het een levendige uitgaansgelegenheid en een theater met spectaculaire watershows.

Kom tot rust in luxe hutten en Suites

Met maar liefst 28 verschillende hutcategorieën is er altijd een hut of suite die bij jouw reisgezelschap past. Meer dan 70% van de hutten heeft ramen van vloer tot plafond en een eigen balkon. De familiehutten met infinity balkon en de Royal Loft Suite zijn ontworpen voor 4-6 personen. Daarnaast is er nog de Ultimate Family Townhouse die werkelijk alles overtreft: 164 m² woonoppervlakte, 70 m² balkon met bubbelbad, eigen bioscoopzaal, privétoegang tot de Surfside Neighbourhood én een glijbaan van de boven- naar benedenverdieping.

Cruise met Icon of the Seas

Met haar unieke design, duurzaamheid, luxe en entertainment biedt dit schip een ongeëvenaarde ervaring aan boord. De combinatie tussen comfort en avontuur maken dit een uniek schip om mee te cruisen. Of je nu een ervaren cruiser bent of voor het eerst op reis gaat, een cruise met de Icon of the Seas belooft een onvergetelijke reis te worden.

Bekijk hier alle cruises met de Icon of the Seas:

Meer weten over Royal Caribbean. In deze blog vergelijken we Royal Caribbean met Norwegian Cruise Line: Ga naar de blog.

Laat een reactie achter