Ontdek Afrika met de prachtige cruises van Norwegian Cruise Line

Altijd al the Big Five van Afrika willen zien? Cruise langs de Westkust van Afrika vanaf Spanje of Portugal en streep dit van je bucketlist af! Vanaf de Middellandse Zee tot Kaapstad, alle parels van Afrika komen voorbij. Geniet van de cultuur in Marokko, historische bezienswaardigheden van Gambia en wildlife van Namibië. Eindig je reis in Kaapstad, waar je vele bezienswaardigheden, trendy winkels, fantastische restaurants en een bruisend nachtleven kunt vinden. Ontdek deze twee prachtige Afrika cruises van Norwegian Cruise Line.

Afrika cruises: the Big Five, cultuur en natuur

Een cruise langs Afrika kent vele hoogtepunten. Natuurlijk denkt iedereen bij Afrika gelijk aan the Big Five en het spotten van wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Deze lopen voornamelijk in de uitgestrekte savannes rond, maar ook langs de kustlijn en in het water is genoeg te zien. Ook de actieve reizigers kunnen hun geluk op, zo kun je duiken bij kleurrijke koraalriffen, wandelen door regenwouden of kajakken langs afgelegen kustlijnen.

Tijdens deze cruise ontdek je bijna iedere dag nieuwe culturen, talen en tradities. Door het bezoeken van lokale markten, proef je diverse keukens en leer je over de rijke geschiedenis van de verschillende landen. Traditionele kunst, muziek en dans zijn een belangrijk onderdeel van de Afrikaanse cultuur. Elk etnisch groep heeft eigen unieke artistieke tradities, vaak met diepe spirituele en culturele betekenissen.


Barcelona tot Kaapstad

Begin deze prachtige cruise in de Spaanse hoofdstad Barcelona, de stad met tapas, strand en bijzondere architectuur. Wij raden aan om een dag extra in Barcelona door te brengen, zodat je niets van de stad hoeft te missen. Je vervolgt de reis naar het culturele Marokko met de twee hoogtepunten Casablanca en Agadir. Verder afdalend kom je nog langs de Canarische Eilanden.

Gambia, Ivoorkust, Sao Tomé, Angola en Namibië zijn een groot paradijs voor iedereen die van dieren, historie en stranden houdt. Er zijn verschillende markten en historische musea om te bezoeken. Zowel aan land als tijdens de cruise heb je de mogelijkheid om wilde dieren te spotten zoals vogels, walvissen en de Big Five. Deze cruise wil je niet missen:

Lissabon tot Kaapstad

Kleurrijke gevels, gele trams en rustgevende kloosters, Lissabon is een prachtige stad om samen te ontdekken. Ook deze route vaart langs de hoogtepunten van Marokko, de Canarische Eilanden en West-Afrika, met als eindpunt het bruisende Kaapstad. Blijf hier nog een paar dagen langer om deze stad, de Tafelberg en de Big Five te ontdekken. Bekijk hier de volledige cruise:

Cruise met Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line staat voor een ontspannen manier van cruisen, zonder vaste dinertijden. Je bent vrij om te dineren waar je wilt en hoe laat je wilt, er zijn dan ook vele culinaire opties aan boord. Bij Norwegian Cruise Line heb je de mogelijkheid om een All Inclusive pakket bij te boeken, beter bekend als het Free at Sea pakket. Hierbij geniet je van:

  • Drankenpakket
  • Internetpakket
  • Maximaal 3 specialiteitendiners (afhankelijk van de cruiselengte en hutcategorie)
  • $50,- korting op excursies per hut per haven

Vervelen is aan boord van de schepen van Norwegian Cruise Line echt niet mogelijk. Het entertainment wordt geroemd om de hoge kwaliteit. Of u nu houdt van Broadway shows of dinershows: u beleeft fantastische momenten. En dat geldt ook voor uw kinderen. Zwembaden met glijbanen, kinderdisco, tafeltennis of klimmuren: het kan allemaal. Maar ook aan ontspanning is geen gebrek, de hutten zijn van alle gemakken voorzien, er is een uitgebreide spa aan boord van alle schepen én genoeg lounges op het dek om te genieten van het prachtige uitzicht.

Ontdek Afrika Cruises met Norwegian Cruise Line

Staat Afrika ook op jouw bucketlist? Mis dan naast deze twee prachtige routes zeker ook niet de andere cruises langs Afrika. Meet de Big Five, snuif cultuur en ontspan aan boord met deze cruises van Norwegian Cruise Line. Uiteraard zijn de vluchten flexibel te boeken, zodat jij ook de begin en eindbestemming langer kunt ontdekken! Bekijk hier alle routes en mogelijkheden: