Zeetours Cruise Event 2023

Wij zijn nog aan het nagenieten! Wat een dag was 30 september 2023. Het Zeetours Cruise Event in het Hulstkampgebouw in Rotterdam was een groot succes. Met meer dan 1000 bezoekers, 19 rederijen en ruim 20 presentaties kwamen bezoekers alles te weten over cruisen, de verschillende rederijen en prachtige vaargebieden over de hele wereld. Lees hier alles over hét event van 2023:

Rederijen op het Cruise Event

Er waren maar liefst 19 rederijen aanwezig:

AIDA Cruises, Celebrity Cruises, Cunard, Disney Cruise Line, Explora Journeys, Hapag-Lloyd Cruises, Holland America Line, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises, Princess Cruises, Ponant, Regent Seven Seas Cruises, Royal Caribbean, Scenic & Emerald Cruises, Seabourn, Silversea en Starclippers!

Alle rederijen hadden een stand waar ze bezoekers alle informatie gaven die nodig was om de juiste keuze te maken. Bijvoorbeeld over de schepen, sfeer aan boord, vaarroutes en inbegrepen diensten, zoals All Inclusive pakketten en vluchten.

Presentaties

Bijna alle aanwezige rederijen gaven ook presentaties, zodat zij nóg meer konden laten zien. Soms zeggen foto’s en video’s van de prachtige cruises meer dan 1000 woorden. Ook onze eigen Musical Cruise en Zeetours Reisbegeleiding mochten niet ontbreken.

Musical Cruise 2024

Dé leukste cruise van het jaar, ook al zeggen we het zelf! Met optredens van grote namen uit de Musical wereld, Musical Cruise quiz, Meet & Greet en een Sing-along moet dit een geweldige week worden. Ontdek Noorwegen & Schotland op de nieuwe Rotterdam van Holland America Line en geniet van het musicalarrangement van 27 april tot 4 mei 2024. Op het Zeetours Event hebben wij zelfs de volgende artiesten mogen bekendmaken. Naast Stanley Burleson en een getalenteerd ensemble, gaan ook Kim-Lian van der Meij en Marjolijn Touw mee op deze fantastische cruise. Meer weten?

Aftermovie 2023

Om een volledig beeld te krijgen van dit event laten wij graag de aftermovie zien van 30 september:

Zeetours Cruise Event 2024

Ook volgend jaar zullen wij een vergelijkbaar cruise event organiseren. Dit doen wij op 28 september 2024! Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en u als eerste inschrijven voor het Zeetours Cruise Event 2024? Dat kan via onze nieuwsbrief:

Laat een reactie achter