Princess Cruises: Movies under the Stars, Princess Plus Package en Medallion service

Aan boord van Princess Cruises zult u zich thuis voelen! Geniet van een sfeervolle en ruimtelijke omgeving. De Princess schepen zijn voorzien van alle mogelijke faciliteiten voor totale ontspanning. Maar ook live entertainment, kookdemonstraties, yogales, bingo, wijnproeverijen en interessante presentaties. Deze premium rederij biedt een hoog serviceniveau en intieme sfeer. Lees hier alles over cruisen met Princess Cruises:

Movies under the Stars

’s Avonds kunt u een recente bioscoopfilm kijken op het grote scherm aan dek, met een drankje en popcorn. Tijdens Movies under the Stars geniet je van sterren op het doek én de sterren in de lucht terwijl je je naar de volgende haven begeeft. Geniet daarnaast van verschillende Broadway shows en The Voice of the Ocean experience. Tijdens de I Love This Party kun je tot in de vroege uurtjes dansen. 

Princess Plus Package

Geniet u graag All Inclusive? Dat kan met een Princess Plus Package. Inbegrepen zijn:

  • Onbeperkt dranken (drankjes tot $ 15,-)
  • Fooien
  • Internetpakket (1 device per persoon)
  • Specialiteitendiners (2 per cruise)
  • Sportlessen (2 per cruise)

Wanneer u het Princess Plus Package boekt hoeft u zich nergens zorgen om te maken, u kunt de hele dag door genieten van de faciliteiten, drankjes en extra’s aan boord. Het Princess Plus Package is op dit moment te boeken vanaf $ 60,- per dag (stand 17-04-2024).

Anytime dining bij Princess Cruises

Er is een brede keuze aan dineropties bij Princess Cruises. Anytime Dining geeft je de vrijheid om elke dag te kiezen hoe laat en in welk restaurant je dineert. Natuurlijk kunt je ook traditioneel dineren in eerste of tweede zitting in het hoofdrestaurant, waarbij je elke dag op hetzelfde tijdstip van jouw diner geniet. Op elk moment van de dag bereiden de koks aan boord verse gerechten voor de diverse restaurants, waarbij ze zich laten inspireren door de route waarop het schip zich bevindt. Je kunt kiezen voor een van de hoofdrestaurants of een unieke ervaring in de beschikbare specialiteitenrestaurants.

Medallion service

Wanneer je een cruise boekt bij Princess Cruises geniet je van de Medallion service aan boord (let op: niet beschikbaar op alle schepen). Met deze tag en de MedallionClass App kun je sneller en makkelijker:

  • Boarden: via de app kun je vooraf aan de cruise je documenten al uploaden, dit scheelt bij de check-in bij de haven.
  • Navigeren op het schip: in de app kun je een plattegrond vinden met alle faciliteiten op het schip. Ook kun je (indien gewenst) de locatie van je reisgezelschap op het schip zien én (zonder extra kosten) berichten sturen via de app. Wel zo makkelijk om elkaar terug te vinden.
  • OceanNow bestellen: je kunt waar dan ook op het schip de inbegrepen snacks en drankjes laten bezorgen.
  • Activiteiten aan boord: via de app zie je gemakkelijk welke activiteiten er worden georganiseerd en waar. Zo mis je niets tijdens de cruise!
  • Toegang tot de hut: via de tag krijg je gemakkelijk toegang tot je hut, je hebt geen extra pasje nodig!
  • OceanView: je favoriete shows en films zien? Dat kan met dit uitgebreide entertainment systeem in de hut.

Het nieuwste schip van Princess Cruises: Sun Princess

In 2024 gaat het nieuwste schip, Sun Princess, voor het eerst varen. Dit nieuwe schip biedt unieke ervaringen zoals u deze nog nooit heeft ervaren tijdens het cruisen. Ontdek de innovatieve architectuur aan boord van het nieuwe cruiseschip Sun Princess, dat beschikt over 21 dekken gevuld met adembenemende ontwerpen. Het schip biedt een uniek concept van een “schip-binnen-een-schip”, waarbij exclusieve, intieme en luxe ruimtes zijn gecreëerd op een groot schip.

Sun Princess is het eerste schip in de Princess Cruises vloot dat vaart op vloeibaar aardgas (LNG), wat zorgt voor een milieuvriendelijkere manier van cruisen. LNG vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen in de lucht en vermindert het brandstofverbruik op zee aanzienlijk, waardoor de ecologische voetafdruk van de cruise minimaal is. Princess Cruises zet zich in voor duurzaamheid en het verminderen van hun impact op het milieu.

Ontdek Princess Cruises

Kortom, aan boord van de schepen van Princess Cruises ontbreekt het je aan niets. Met deze uitgebreide service, prachtige bestemmingen én culinaire hoogstandjes heb je een ongekende cruise. Benieuwd naar de routes van Princess Cruises? Bekijk dan alle cruises op onze site:

Laat een reactie achter