Schip-in-schip ervaring bij Norwegian Cruise Line en MSC Cruises

Een aantal grote cruiseschepen hebben een nieuw concept ontwikkeld: een schip-in-schip ervaring. Het gevoel van een luxe intieme jacht, maar met de faciliteiten van een groot cruiseschip. Geniet van exclusieve voorzieningen in volledige rust. Twee rederijen die deze experience aanbieden zijn Norwegian Cruise Line en MSC Cruises. Lees hier meer over de schip-in-schip ervaring bij Norwegian Cruise Line en MSC Cruises.

Wat is een schip-in-schip ervaring

Wanneer je een Suite of speciale hut boekt met de exclusieve faciliteiten geniet je onder andere van speciale privélounges en restaurants. Of ontspan in een van de speciale buitenruimtes zoals een zonnedek of een exclusief zwembad. Je kunt je terugtrekken in een van de rustige ruimtes, maar ook genieten van alle andere faciliteiten op het cruiseschip. Vaak heb je ook voorrang bij het in- en ontschepen, krijg je een welkomstcadeau in de suite én is er zelfs butlerservice inbegrepen. Zo geniet je van het eerste tot het laatste moment van luxe en ontspanning, wanneer je dat wilt.

Norwegian Cruise: Line The Haven

The Haven biedt luxueuze suites, met een modern en stijlvol ontwerp. Afhankelijk van het schip kunnen de suites een eigen balkon, ruime badkamers en andere hoogwaardige voorzieningen hebben. The Haven heeft een privéterras en zwembad, exclusief voor de gasten van The Haven. Daarnaast heeft u toegang tot exclusieve restaurants en lounges én 24/7 persoonlijke butlerservice.

Naast de exclusieve voorzieningen hebben The Haven gasten ook bepaalde privileges, zoals prioriteitstoegang tot shows, restaurants en andere activiteiten aan boord, net als het inschepen en ontschepen.

MSC Cruises: Yacht Club

De MSC Yacht Club bevindt zich vaak op het bovenste dek van het schip en is toegankelijk via een eigen lift en trap. Deze exclusieve ruimte is alleen toegankelijk voor gasten die een MSC Yacht Club suite hebben geboekt. Voor gasten die in de MSC Yacht Club verblijven staat een toegewijde medewerker klaar om te helpen met reserveringen, excursies en andere verzoeken om uw ervaring te verbeteren.

De exclusieve voorzieningen zijn een privézwembad, een zonnedek, een eigen lounge en een restaurant. Daarnaast genieten MSC Yacht Club gasten van prioriteitstoegang tot bepaalde activiteiten en faciliteiten aan boord, zoals de spa, het theater en de restaurants. Ook geniet je in een MSC Yacht Club Suite altijd van All Inclusive, alle drankjes en fooien zijn inbegrepen bij de prijs.

Geniet van een schip-in-schip ervaring

Het exacte aanbod van schip-in-schip ervaringen verschilt per schip en per vaargebied. Wij adviseren graag over de mogelijkheden van deze privé schip-in-schip ervaring en informeren u over alle mogelijkheden per cruise.

Laat een reactie achter