Musical Cruise 2023

We blikken terug op een fantastische Musical cruise 2023! Met Pia Douwes, Stanley Burleson, Richard Groenendijk, Julia Berendse, David van den Tempel, Liss Walravens, Marcel Visscher, Billy Maluw & Maxim Bezembinder kon het niet anders dan een prachtige reis worden. Naast genieten van de spectaculaire optredens deden we de mooiste bestemmingen van de Middellandse Zee aan op het spectaculaire schip de Celebrity Edge. Lees hier alles over de Musical cruise 2023.

Les Misérables aan boord

Tijdens de cruise waren er uiteraard een aantal spectaculaire optredens. Voor vele gasten was Les Misérables het hoogtepunt van de cruise. Tijdens dit prachtige optreden vertelde Pia Douwes het verhaal aan de flamboyante Jopie Parlevliet. Een mooie combinatie van het aangrijpende en tijdloze verhaal van Les Misérables, met bijbehorende muzieknummers. Samen met de grappige interrupties van Jopie Parlevliet is dit een combinatie die je nooit ergens anders zult meemaken!

Bekijk hier de aftermovie van de Musical Cruise:

Ode aan Pia Douwes

Er is een speciale avond aan Pia Douwes gewijd waarbij in intieme setting werd stilgestaan bij haar imposante carrière en vele musicals die zij op haar naam heeft staan. Met meer dan 50 musicals op haar CV was er zóveel om op terug te blikken. Er werden video’s getoond waarbij haar dierbaren, collega’s en vele anderen hun waardering voor haar uitspraken. Pia was zelf enorm verrast en onder de indruk van deze speciale avond. Ook voor de gasten was dit een bijzonder moment om bij te wonen waarbij het voelde alsof ze Pia persoonlijk kenden!

Bijzondere momenten met de artiesten

De Musical cruise krijgt u de unieke kans om dicht bij de artiesten in de buurt te komen. Door de persoonlijke en intieme sfeer krijgen gasten de kans om de artiesten écht te leren kennen. Bijvoorbeeld tijdens de Musical Cruise Quiz. Teams gaan onder leiding van de artiesten de strijd met elkaar aan, waarbij uiteraard een hoop wordt gelachen. Dit jaar ging team Stanley er met de felbegeerde gouden medaille vandoor.

Musical community

Door de intieme sfeer in de groep én gezamenlijke interesse in musicals werden er al snel vrienden gemaakt. Op de dag van inscheping leerde de groep elkaar al snel kennen tijdens de ‘Welcome on Board’ bijeenkomst, waar alle informatie rondom de cruise werd gegeven. De cruise was dit jaar op All Inclusive basis, waardoor gasten na de optredens vaak nog met elkaar een drankje gingen doen in de Martini Bar of Sunset Bar aan boord. Tijdens de Musical All Time Favorites gingen de voetjes de eerste dag al snel van de vloer.

Celebrity Edge

Aan boord van de prachtige Celebrity Edge ontbrak het de gasten aan niets. Met lekker eten, fantastische bemanning én natuurlijk de fantastische route langs de Middellandse Zee: van Barcelona naar Ibiza, Valencia, Portofino, Ajaccio en La Spezia. Op alle bestemmingen werden we getrakteerd op heerlijk weer en was er zoveel om te doen en ontdekken: gezellige terrasjes, kleurrijke huisjes, mooie straatjes en leuke winkeltjes. Een mooie aanvulling op het entertainment in de avond.

Musical Cruise 2024

Ook volgend jaar zal er weer een prachtige Musical Cruise plaatsvinden. Binnenkort vertellen wij alles over de artiesten, het programma en de bestemmingen. De editie van 2024 mag u zeker niet missen! Als eerste op de hoogte zijn van de volgende editie? Schrijf u dan in voor de Zeetours nieuwsbrief.

Leave a comment