Scheepsbezoek MSC Virtuosa in Rotterdam

Met uitzicht op de Erasmusbrug in Rotterdam brachten we in maart met bijna 80 klanten een bezoek aan de MSC Virtuosa. Het scheepsbezoek was een samenwerking tussen MSC Cruises en Zeetours Cruises. Klanten kregen een presentatie, rondleiding over het schip en een á-la-carte lunch. Op deze manier maakten zij niet alleen kennis met cruisen in het algemeen, maar ook gelijk met het ‘leven aan boord’ op de MSC Virtuosa.

De verrassende MSC Virtuosa

De binnenkomst was al spectaculair! Gasten komen binnen in de overdekte promenade met meerdere restaurants en winkels. Het LED Dome plafond is een echte showstopper. Dit immens grote plafond past zich met prachtige designs gedurende de dag aan. Gasten kwamen binnen met een beeld geïnspireerd op de aanleghaven, in dit geval tulpen voor Nederland. Gedurende de dag zijn er allerlei beelden voorbij gekomen.

De rondleiding over het 18 dek tellende schip duurde ongeveer 1.5 uur. Gasten keken hun ogen uit toen ze een geheel basketbalveld, bowlingbaan, gamehal en waterpark met klimparcours zagen op het schip. Naast tal van (specialiteiten) restaurants en winkels mogen natuurlijk ook de spa, het theater en meerdere (overdekte) zwembaden niet ontbreken. Ze namen een kijkje in de robotbar, waar jouw favoriete cocktail geheel door een robot wordt gemaakt. De rondleiding was compleet met het bekijken van de prachtige Swarovski trappen bij de piano lounge.

MSC Cruises

Met al 23 schepen (in april 2024) kan MSC Cruises voor iedereen een passende cruise bieden. Van luxe in de Yacht club tot verrassende entertainment voor het hele gezin. MSC vaart in vele vaargebieden, onder andere de Middellandse Zee, Emiraten, Amerika en Azië. U kunt zelfs in één keer de wereld rond met een van de wereldcruises. De Virtuosa is het meest milieuvriendelijke schip op zee, met 90% stikstof reductie, energie-efficiëntie aan boord en geavanceerde afvalwaterzuiveringssystemen. Hiermee zet MSC een stap vooruit in de richting van duurzaam cruisen.

Scheepsbezoek bijwonen?

Regelmatig organiseren wij in samenwerking met rederijen scheepsbezoeken. Dit doen wij vooral om mensen te informeren over cruisen, door een kijkje aan boord te nemen. Daarnaast kunt u de specifieke faciliteiten en sfeer aan boord ervaren, zodat u de juiste keuze kunt maken bij het uitkiezen van uw volgende cruise. Wilt u ook een scheepsbezoek bijwonen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en wie weet loopt u binnenkort rond op een van de vele cruiseschepen. Enthousiast geworden over de MSC Virtuosa? Bekijk dan alle cruises met dit prachtige schip.

Laat een reactie achter