Cruise TV: neem een kijkje aan boord

Onze cruisespecialisten nemen regelmatig een kijkje aan bood van verschillende schepen. Collega Stefan legt deze bezoeken vast, zodat je een nog beter beeld van cruisen krijgt. Wat dacht je van de spectaculaire Norwegian Prima, betoverende Disney Wish of gloednieuwe Rotterdam van Holland America Line. Daarnaast ontdekt hij bijzondere bestemmingen zoals Portifino in Italië en Reykjavik in IJsland. Bekijk hier verschillende video’s van Cruise TV en neem een kijkje aan boord.

Neem een kijkje op verschillende schepen

De Norwegian Prima is het nieuwste schip uit de vloot van Norwegian Cruise Line, en behoort tot de nieuwe Prima-klasse. Het schip heeft zeeën van buitenruimte, een kartbaan die over 3 dekken heen loopt, een unieke food hall en nog veel meer spectaculairs. Stefan laat je in vogelvlucht een impressie van de Norwegian Prima zien!

Kapitein Mickey en Minnie verwelkomen je aan boord van de Disney Wish! Dit nieuwe schip van Disney Cruise Line biedt plaats voor maximaal 4.000 passagiers en telt maar liefst 1.254 ruime hutten. Stefan laat je de mooiste delen van de Disney Wish en Castaway Cay zien, het privé-eiland van Disney Cruise Line. Geniet van een magische vakantie en stap in de wereld van Disney, Marvel, Star Wars en Pixar!

Elegant, innovatief en muzikaal – de nieuwe Rotterdam van Holland America Line is een waar spektakel om te zien. Het schip kwam naar Rotterdam en Cruise TV ging aan boord om het schip te verkennen. Kijk mee met een korte rondleiding door Stefan en geniet van al het moois wat de Rotterdam te bieden heeft!

Ontdek bijzondere bestemmingen

Cruise TV neemt je mee naar Portofino, een pittoresk dorpje aan de Italiaanse Rivièra. Stefan laat je de gezellige straatjes en een mooi kasteel zien, van waaruit je schitterende uitzichten hebt over de kleurrijke huisjes, de kustlijn en de zee!

Ga mee naar het ijskoude IJsland en bekijk de allermooiste highlights in het zuidwesten. Vanuit Reykjavik reist cruise expert Stefan o.a. langs de Golden Circle route en naar het immens populaire Blue Lagoon!

Neem een kijkje aan boord via Cruise TV

Hopelijk heb je reisinspiratie opgedaan via bovenstaande video’s. Maar er is nog veel meer! Bekijk alle Cruise TV video’s op ons YouTube channel:

Laat een reactie achter