Een avontuur naar de Emiraten: Cruise vanaf Dubai, Abu Dhabi en Doha

Voor iedereen die een vakantie-ervaring zoekt met een perfecte mix van luxe, avontuur en culturele ontdekking, is een cruise naar de Emiraten de perfecte keuze. Met betoverende bestemmingen, zoals Dubai, Abu Dhabi en Oman, bieden de Emiraten een ongeëvenaarde ervaring. Met een cruise naar de Emiraten kunt u genieten van heerlijk weer, bijzondere activiteiten en nieuwe culturen, allemaal gecombineerd in één onvergetelijke reis. Lees hier meer over wat een cruise naar de Emiraten vanaf Dubai zo bijzonder maakt

Cruise naar de Emiraten

Een cruise naar de Emiraten maak je het beste in de periode van november tot maart. Dit is de ‘winterperiode’, waarbij de temperaturen rond de 25 graden liggen. In de zomerperiode lopen deze op tot wel 45 graden. Aangezien de Emiraten in een woestijngebied liggen valt er ook in de winter nauwelijks regen. De meeste cruises naar de Emiraten vertrekken vanuit Dubai, Abu Dhabi of Doha, waar veel vluchtopties naar toe gaan. Ook zijn dit ideale bestemmingen om vooraf aan de cruise te verblijven. Geef jezelf tijd vóór of na uw cruise om deze bestemmingen nog beter te ontdekken!

Dubai: luxe, cultuur en avontuur

Dubai is een stad van luxe en extravagantie. Van de beroemde Burj Khalifa, ’s werelds hoogste gebouw, tot aan de kunstmatige eilanden van Palm Jumeirah. Je kunt in Dubai deze iconische bezienswaardigheden van dichtbij ervaren. Daarnaast is het de uitgelezen plek om op avontuur te gaan in de woestijn tijdens een woestijnsafari, waarbij je de prachtige zandvlaktes ontdekt én meer te weten komt over de cultuur. Ook mag je de ultramoderne winkelcentra en traditionele markten niet missen tijdens je bezoek.

Verbaas u over het Prachtige Abu Dhabi

Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, biedt een combinatie van modern met cultureel erfgoed. Tijdens de cruise kun je de adembenemende Sheikh Zayed Grand Mosque bezoeken, een waar meesterwerk. Ontdek het bruisende Yas Island, waar je kunt genieten van het Ferrari World-pretpark en het prachtige Louvre Abu Dhabi. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij het iconische Emirates Palace Hotel.

Doha: indrukwekkende Skylines en projecten

Doha is de hoofdstad en grootste stad van Qatar. Het is een moderne stad die bekend staat om zijn indrukwekkende skyline, luxe winkelcentra, culturele bezienswaardigheden en gastvrije bevolking. De skyline wordt gedomineerd door wolkenkrabbers, waaronder het iconische Tornado Tower en het Aspire Tower. De stad heeft ook futuristische projecten gerealiseerd, zoals het Museum voor Islamitische Kunst en National Museum of Qatar, welke grote toeristische attracties zijn geworden.

Excursies en Avontuurlijke Activiteiten

Naast het verkennen van de steden in de Emiraten, biedt een cruisevakantie tal van spannende excursies en avontuurlijke activiteiten op de bestemmingen. Je kunt ervoor kiezen om een woestijnsafari te maken, waarbij je per jeep of kameel door de duinen rijdt en de prachtige zonsondergang in de woestijn kunt bewonderen. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden tot snorkelen, duiken of andere wateractiviteiten. Voor de echte avonturiers is Skydiven ook een optie, vooral Dubai met haar prachtige uitzichten over Palm Island is hiervoor meer dan geschikt.

MSC Cruises vanaf Dubai, Abu Dhabi en Doha

Geniet aan boord van MSC Cruises en ervaar de bestemmingen van de Emiraten. Aan boord van MSC Cruises reis je op basis van volpension én inclusief fooien. Op de ultramoderne schepen van MSC Cruises geniet je van de mediterrane sfeer. Alles staat in het teken van gastvrijheid en authenticiteit. De vriendelijke, meertalige bemanning en verfijnde keuken zijn hier goede voorbeelden van. Met ongekende entertainment mogelijkheden, ontspannende wellness en faciliteiten voor jong en oud is dit de ideale familierederij voor een Emiraten cruise. Ook organiseren zij verschillende excursies op de bestemmingen.

Emiraten Cruise met MSC Cruises

Een cruise naar de Emiraten is een reiservaring die je zal verbazen. Of je nu op zoek bent naar luxe ontspanning, avontuurlijke excursies of culturele verkenning, een cruise naar de Emiraten vanaf Dubai biedt het allemaal. Stap aan boord bij MSC Cruises, laat je verwennen en creëer herinneringen die je niet snel zult vergeten.

Laat een reactie achter