Beleef informele luxe op de EDGE schepen van Celebrity Cruises

Celebrity Cruises is dé rederij voor een informele luxe sfeer aan boord. Aan boord van de elegante schepen heerst een prettige sfeer. De nieuwste innovatieve schepen van Celebrity Cruises zijn de schepen in de EDGE serie. Met iedere dag een nieuwe experience zijn dit schepen om te ontdekken. Beleef informele luxe op de EDGE serie van Celebrity Cruises.

Informele luxe

Wie wil genieten van luxe en excellente service met een intieme informele sfeer, is aan het juiste adres bij Celebrity Cruises. Met een culinaire ervaring van hoog niveau is geen dag hetzelfde. Op ieder schip bevinden zich naast de buffetrestaurants meerdere specialiteitenrestaurants zoals een Franse bistro, Steakhouse, Sushi en Italiaans restaurant. Tijdens de ‘Evening Chic’ avonden is het tijd om je op te doffen, met een elegante maar comfortabele sfeer.

De verschillende hutten van Celebrity Cruises zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Van single buitenhutten tot EDGE Suites met speciale luxe extra’s, er is aan iedereen gedacht. Met een Urban stijl, kingsize bedden, roof-to-floor glazen ramen en de nieuwste technologieën kom je gegarandeerd tot rust na een dag vol nieuwe ervaringen.

EDGE serie schepen

De EDGE serie schepen, Celebrity EDGE, APEX, BEYOND, ASCENT en XCEL (2025) hebben nieuwe spectaculaire voorzieningen. Aan de Sunset Bar achterop het schip ben je de hele dag welkom voor een drankje, met een ongekend uitzicht of je nu aankomt, wegvaart of een zeedag hebt.

De Magic Carpet aan de zijkant van de schepen is een echte eyecatcher. Dit zwevende platform beweegt zich langs het schip op en neer en wordt gebruikt als bar. Hier vind je tijdens de cruise speciale thema-avonden voor een ongekende ervaring aan boord. Dans onder de sterren in de groene Rooftop Garden of ga voor een romantische Movie Night op het dek.

The Retreat en AquaClass

Voor een ongekende vakantie ervaring ga je voor The Retreat. Hiermee ben je verzekerd van extra luxe en privéfaciliteiten. Naast een extra luxe suite met butler kun je gebruik maken van exclusieve restaurants en lounges en gedeeltes op de zonnedekken. Hier geniet je van nog exclusievere service.

Wanneer je verblijft op basis van het The Retreat pakket cruise je ook op basis van All Inclusive, waarbij niet alleen dranken maar ook de minibar inbegrepen is. Ook heb je toegang tot speciale luxe en privé-excursies (tegen betaling). Hierdoor krijg je niet alleen een onvergetelijke ervaring aan boord, maar ook aan land.

Horen vakantie en wellness voor jou absoluut bij elkaar? Dan zijn de nieuwe AquaClass hutten een absolute must. Met onder andere Cashmere beddengoed, spa faciliteiten in de hut, speciale toegang tot de SEA Thermal Spa en exclusieve gezonde menu’s kom jij helemaal tot rust aan boord.

CocoCay

Celebrity Cruises en Royal Caribbean trakteren hun gasten tijdens een Caribbean cruise op het privé-eiland CocoCay. Hier beleef je een Perfect Day at CocoCay voor de gasten die zoeken naar avontuur en ontspanning.

Midden in de Bahama’s ligt CocoCay, een privé-eiland waar je in nog geen 10 minuten van het schip naar de meest spectaculaire attracties kunt lopen. Bij iedere stap aan land is er iets nieuws te ontdekken. Dit eiland is alleen toegankelijk voor gasten die een cruise maken met Celebrity Cruises of Royal Caribbean. Op het eiland is genoeg te doen, echter kun je ook verschillende excursies boeken op het eiland. Denk aan Jet Ski’s, Kajakken, snorkelen, duiken en een boot tour. Lees hier meer over privé-eiland CocoCay.

Galapagos expeditiecruise

De award winning expeditie schepen van Celebrity Cruises de Celebrity Xpedition, Xploration en Flora nemen je mee op een ongekende expeditie naar de Galapagos. Celebrity heeft schepen met slechts 16 passagiers voor een zeer intieme cruise met de hoogte persoonlijke aandacht tot maximaal 100 passagiers voor een wat traditionelere ervaring. De onvergetelijke cruises langs de Galapagos eilanden, Ecuador en Peru staan garant voor prachtige uitzichten, zonnige bestemmingen, culturele ervaring en het ontdekken van nieuwe wildlife aan land en op zee.

De kleine expeditie schepen komen op de meest afgelegen bestemmingen. Vanaf het schip is er vaak al genoeg te zien en middels speciale excursies gaat dit aan land verder. Aan boord krijg je alle informatie over de flora en fauna in de omgeving via lezingen. Een cruise naar de Galapagos eilanden is een ervaring om nooit te vergeten vol luxe avontuur en nieuwe herinnering.

Beleef Celebrity Cruises

Ongekende ervaringen over de hele wereld vol informele luxe, daar staat Celebrity Cruises voor. Kies jouw favoriete bestemming en bepaal jouw manier van cruisen. Beleef de service en faciliteiten van de nieuwe EDGE serie of ga voor een avontuurlijke expeditiecruise. Welke Celebrity cruise je ook kiest, het is een ervaring om nooit te vergeten. Bekijk nu alle cruises: