Duurzame expeditie ervaring met Hapag-Lloyd

Hapag-Lloyd Cruises is een rederij die bekend staat om haar buitengewone expeditiereizen. Deze lange traditie gaat terug tot 1891 en biedt reizigers een unieke en avontuurlijke reiservaring. Vaar in volledige luxe op duurzame schepen langs de uithoeken van de wereld. Niet alleen zijn de bestemmingen en de schepen een unieke ervaring, met de speciale Nederlandse reisbegeleiding gaat u samen met andere wereldreizigers het avontuur aan. Ontdek hier alles over de duurzame expeditie ervaring met Hapag-Lloyd en de unieke community tijdens de reis.

Expeditie ervaring naar adembenemende bestemmingen

De expeditiereizen van Hapag-Lloyd Cruises bieden reizigers de mogelijkheid om de meest afgelegen en adembenemende bestemmingen op de wereld te verkennen. Met meerdere moderne expeditieschepen, waaronder de MS Europa en MS Hanseatic Nature, biedt de rederij een combinatie van luxe en avontuurlijke reizen.

De routes van de expeditiereizen van Hapag-Lloyd Cruises varen naar verschillende continenten en ecosystemen. Denk aan de wateren van Antarctica en de regenwouden van de Amazone, maar ook de exotische eilanden in de Stille Oceaan zijn een optie. U kunt niet alleen vele wilde dieren spotten, zoals pinguïns, zeehonden, walvissen en vogels, maar u heeft ook genoeg tijd om te genieten van spectaculaire landschappen en ongerepte natuur.

Duurzame schepen van Hapag-Lloyd

Wat de expeditiereizen van Hapag-Lloyd Cruises onderscheidt, is de nadruk op duurzaamheid en respect voor het milieu. Hapag-Lloyd Cruises zet zich in voor de bescherming van de oceanen en de kwetsbare ecosystemen op alle bestemmingen. De schepen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om de impact op het milieu te minimaliseren. Deze weg naar duurzaamheid gaat verder dan het verbieden van plastic op de schepen, denk aan afvalverwerking, energieverbruik en geluidlozer varen.

Duurzaamheid doet niets af aan de ervaring aan boord van de expeditieschepen. De eersteklas faciliteiten, comfortabele suites en uitstekende gastronomie staan centraal. Daarnaast worden er lezingen, speciale excursies en activiteiten georganiseerd om u zo goed mogelijk te informeren over de bestemmingen. Of het nu gaat om het verkennen van de onderwaterwereld tijdens een snorkeltocht, het maken van wandelingen door ongerepte landschappen of het leren kennen van de lokale cultuur en geschiedenis, bij Hapag-Lloyd krijgt u het allemaal.

Exclusieve Nederlandse reisbegeleiding

Speciaal bij Zeetours kunt u nu ook exclusieve reizen met Nederlandse reisbegeleiding boeken. U heeft een aanspreekpunt tijdens de gehele reis, een ervaren reisbegeleider met zeer veel kennis over het cruisegebied. Daarnaast krijgt u een blik ‘achter de schermen’ tijdens een unieke rondleiding aan boord en ontmoet u de officieren die u naar de bijzondere bestemmingen brengen. Met een groep reizigers heeft u Get togethers, waarmee u onderdeel bent van de reizigerscommunity aan boord.

Omdat u onderdeel bent van de community kunt u uw reiservaring delen met andere reizigers, die dezelfde bijzondere momenten meemaken. Twee maanden voor uw cruise is er een lunch waar u al kennis kunt maken met uw medereizigers. Tijdens de cruise zijn er verschillende cocktail momenten, maar ook lunchpresentaties waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Na uw cruise vindt er een reünie plaats, waar u samen kunt terugblikken op uw droomreis. Vele extra’s die uw reis nog specialer maken.

Bijzondere expeditie routes

Hapag-Lloyd heeft tientallen bijzondere expeditie routes. Hieronder lichten wij er twee uit, welke ook de speciale community ervaring aanbieden:

Antarctica

Ervaar de cruise van uw leven waarbij de extremen van de natuur de koers bepalen en waar spontaniteit van cruciaal belang is. IJsschotsen gebeeldhouwd in de vreemdste vormen en de mooiste tinten blauw. Indrukwekkende vlaktes en mysterieuze stilte. U vaart van Ushuaia naar de zuidpool met al haar prachtige natuur.

Hoogtepunten:
– De Falklandeilanden, Zuid-Georgia en het Antarctisch Schiereiland
– Observeer diverse soorten pinguïns, zeehonden, walvissen en zeevogels in hun natuurlijke habitat
– Verhelderend en fascinerend: experts begeleiden wandelingen en Zodiac-tochten over het ijs
– Fantastische passages tussen bergen en gletsjers
– Het schitterende en fascinerende Antarctica: majestueuze tafelijsbergen en ijsplaten in de Weddellzee

Bekijk de cruise hier

Great Lakes Canada

De HANSEATIC inspiration baant zich een weg door de meesterlijk geschilderde merenlandschappen van Noord-Amerika. We volgen rivier van de Grote Meren voor een nieuw perspectief op de Verenigde Staten en Canada. De Grote Meren, waar levendige geschiedenis en weelderige natuur elkaar ontmoeten, en waar de VS en Canada samenkomen.

Hoogtepunten:
– Alle vijf meren als één geweldige ervaring, een avontuur van uitgestrekte kusten en wilde bossen
– Bewonder de sluizen terwijl de HANSEATIC inspiration er doorheen vaart
– Voel de sfeer van ontdekkingsreizigers te midden van de wilde romantische natuur van Noord-Amerika
– Ontdek cultuur – van de inheemse volkeren, de First Nations, tot de kolonisten en de moderne tijd
– Architectuur door de geschiedenis heen met contrasten variërend van Victoriaanse villa’s tot wolkenkrabbers

Bekijk de cruise hier

Ervaar luxe ontdekkingsmomenten met Hapag-Lloyd

De expeditiereizen van Hapag-Lloyd Cruises zijn een perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur, bijzondere bestemmingen willen ontdekken én houden van luxe. Met duurzaamheid en het behoud van de omgeving in het achterhoofd ervaart u een onvergetelijke reis. Een unieke ervaring binnen een community met andere wereldreizigers. Kies voor een duurzame expeditie ervaring met Hapag-Lloyd.

Ontdek hier de speciale routes met reisbegeleiding:

Leave a comment