Uniek Cruisen met zeilcruises van Star Clippers

Cruisen zoals u het niet verwacht: op een authentiek zeilschip, maar wel met de luxe en comfort van hedendaagse cruiseschepen. De kleinschalige schepen van Star Clippers bieden ruimte voor 170-227 passagiers, waardoor er een persoonlijke en informele sfeer aan boord is. Dagelijks geeft de kapitein een briefing op het dek om alle ins en outs van het zeilschip, de route en gang van zaken aan boord met u te delen. Lees nu meer over uniek cruisen met zeilcruises van Star Clippers.

Zeilcruises van Star Clippers

De vloot van Star Clippers bestaat uit drie Clippers. Star Clipper en Star Flyer zijn elk 115 meter lang met plaats voor 170 passagiers. Royal Clipper is 134 meter lang, met plaats voor 227 passagiers. De bestemmingen en routes voor Star Clippers cruises zijn gericht op het verkennen van enkele van ‘s werelds mooiste bestemmingen, zoals de Caribbean, Middellandse Zee en Zuidoost-Azië. Aan boord kunt u deelnemen aan watersport activiteiten zoals snorkelen, kajakken, waterskiën, suppen en windsurfen.

Het leven op de oceaan is één groot avontuur! Ontdek de zeiltechnieken van onze bemanning. Zij zullen u helpen de zeilen te hijsen, in de mast te klimmen en knopen te leggen. U leert de namen van de verschillende zeilen en het gebruik. Wanneer de avond valt zullen onze officieren u laten zien hoe u ‘s nachts kunt navigeren met behulp van de sterren. Naast de traditionele zeilervaring biedt Star Clippers u verschillende voorzieningen en diensten, zoals een spa, fitnesscentrum en verschillende entertainmentopties. De maatschappij biedt ook themacruises aan, zoals culinaire cruises, yoga cruises of cruises met een muziekthema.

Uniek Cruisen met zeilcruises

Een cruise met Star Clippers is een unieke ervaring. Aan boord vindt u het comfort van de grotere cruiseschepen, maar toch zijn de Clippers geen gebruikelijke schepen. U bent aan boord niet aan een strak tijdschema gebonden, de sfeer is informeel en persoonlijk én het vermaak is op kleinere, intieme schaal. De kapitein houdt dagelijks een informatieve en interessante briefing aan dek. De hutten aan boord zijn niet groot, maar wel van alle gemakken voorzien en praktisch ingericht. In slaap gewiegd worden door het geluid van de golven, terwijl het zeilschip ‘s nachts door het water vaart, is een unieke ervaring. Wilt u even lekker wegdromen? Dan kunt u heerlijk ontspannen genieten van het uitzicht in de hangmatten voorin het schip.

Culinair aanbod van Star Clippers

Van een continentaal ontbijt met croissants tot omeletten en bacon, u kunt genieten van een uitgebreid ontbijt aan boord. Hoe ontspannen begint de dag met een kopje koffie en een prachtig uitzicht op het dek. Uw lunch bestaat uit een buffet met vlees-, vis-, salade- en groentegerechten. Op verschillende tropische bestemmingen vinden er ook BBQ’s aan land plaats.

Elegant dineren met chef waardige presentatie en smaak, gecombineerd met de lekkerste wijnen. Ook in de avond ontbreekt het u aan niets. Het mooiste is dat er geen vaste dinerzittingen zijn, u kunt zelf de dinerzaal binnenkomen op een gewenst tijdstip, er is altijd plek. U heeft een grote kans om ook de bemanningsleden tegen te komen in de dinerzaal.

Cruise mee met Star Clippers

Niet alleen de cruise is een unieke ervaring, u heeft ook de mogelijkheid om een pre & post hotelovernachting bij uw cruise te boeken. De combinatie van avontuur, traditie en service maakt een verblijf op de unieke, gracieuze schepen van Star Clippers onvergetelijk. De zeilschepen met informele sfeer komen op plekken waar cruiseschepen niet aan kunnen meren en gaan vaak voor anker in kleine, idyllische baaitjes. Na het lezen over uniek cruisen met zeilcruises van Star Clippers benieuwd naar het aanbod?

Bekijk hier het cruiseaanbod van Star Clippers

Leave a comment