TUI Cruises: de schepen van Mein Schiff

TUI Cruises is een Duitse cruiserederij die een unieke ervaring biedt aan reizigers die op zoek zijn naar een combinatie van luxe, comfort en avontuur op zee. De Mein Schiff schepen van TUI Cruises zijn voorzien van hoogwaardige faciliteiten, ruime accommodaties en een breed scala aan entertainmentopties. Met het Premium All Inclusive concept biedt TUI Cruises een perfecte cruise voor jong en oud.

Altijd Premium All Inclusive met TUI Cruises

Bij TUI Cruises is een cruise altijd op basis van Premium All Inclusive verzorging. Alle maaltijden zijn inbegrepen, daarnaast zijn ook de meeste drankjes én de fooien inclusief. Het gebruik van de spa met sauna’s, fitnessruimte én de kinderprogramma’s zijn iedere dag toegankelijk voor alle reizigers. Overdag en in de avond zijn daarnaast verschillende entertainmentopties zoals het theater.  Behandelingen in de spa, specialiteitendiners en excursies op de prachtige bestemmingen zijn tegen betaling bij te boeken.

De nieuwste schepen: Mein Schiff 7 en Mein Schiff Relax

De Mein Schiff schepen geven reizigers een gevoel van thuiskomen. De schepen zijn zo ontworpen dat ze een ontspannen en comfortabele sfeer bieden, met moderne inrichting en aandacht voor detail. Na de Mein Schiff 1 t/m 6 komen in 2024 de nieuwste schepen in de vloot: de Mein Schiff 7 en Mein Schiff Relax.

Mein Schiff 7

Bijna 2.900 passagiers kunnen genieten op de Mein Schiff 7. Aan boord van Mein Schiff 7 wordt een gevarieerd entertainment- en vrijetijdsprogramma aangeboden. Naast een royaal aanbod aan wellness- en sportfaciliteiten biedt het cruiseschip ook een 25 meter lang zwembad op het dek met loungeplekken. Een ander hoogtepunt is bijvoorbeeld een groot saunagedeelte met een indrukwekkend panoramisch uitzicht, dat onvergetelijke momenten creëert voor de cruisegasten.

Passagiers kunnen zich ook verheugen op een gevarieerd entertainmentprogramma. Er is voor ieder wat wils: van muziekliefhebbers, theater- of kunstliefhebbers tot bewonderaars van goochelshows. Bovendien is de club “Abtanz Bar”, uitgebreid met een casino. Het gevarieerde culinaire aanbod omvat onder andere een nieuw en exclusief sushi restaurant. Ook liefhebbers van de Italiaanse keuken kunnen genieten van een exclusief nieuw restaurant. Heerlijke mediterrane gerechten, een eersteklas selectie van dranken en een aangename sfeer nodigen je uit om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Mein Schiff Relax

Het spagedeelte van dit cruiseschip is zeker een bezoek waard. Passagiers kunnen hier ontspannen op verwarmde banken, gebruikmaken van infrarood-, zout- en kruidensauna’s of verkoeling zoeken bij de ijsgrot. Reizigers die van extra kou houden, kunnen een korte tijd in de cryokamer doorbrengen om hun gezondheid te verbeteren bij -110 graden Celsius. Het uitgebreide massageaanbod aan boord draagt nog extra bij aan ontspanning. Voor innerlijke rust kunnen passagiers op het dek yoga-oefeningen doen.

Japanse specialiteiten en Griekse gerechten zijn aan boord van Mein Schiff Relax te vinden, evenals Italiaanse pizza’s. In het hoofdrestaurant dat verdeeld is over 2 dekken zijn er ’s avonds en ’s middags vijfgangendiners, en het ontbijt kan ook aan tafel worden geserveerd. Het ontbijt is echter ook beschikbaar in buffetvorm. Laten we ook de gevarieerde bars niet vergeten, zowel binnen als op de buitendekken.

Solohutten, familiehutten en Suites

De suites aan boord van de Mein Schiff 7 en Mein Schiff Relax met een grootte tot 88 vierkante meter zijn ongetwijfeld de meest luxueuze accommodaties. Ze zijn deels uitgerust met aparte slaapkamers en extra slaapmogelijkheden. Ze bieden naast deze voordelen ook toegang tot speciale suite-gebieden, zoals twee exclusieve suite-only restaurants. Aan boord van deze moderne cruiseschepen zijn er hutten voor elke behoefte. Extra ruime accommodaties voor gezinnen en grotere groepen zijn beschikbaar, er zijn rolstoeltoegankelijke hutten en suites voor gasten met een beperking, en ook aan soloreizigers is gedacht. Voor deze laatste groep zijn speciale binnen-, buiten- en balkonhutten beschikbaar met aantrekkelijke prijzen.

Duurzamer cruisen met TUI Cruises

Naast het leveren van uitstekende vakantie-ervaringen, streeft TUI Cruises ook naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De cruisemaatschappij investeert in milieuvriendelijke technologieën en praktijken om de impact op het milieu te verminderen en de oceanen te beschermen voor toekomstige generaties. De nieuwe schepen onderscheiden zich vooral door een innovatief bouwconcept dat een belangrijke stap voorwaarts betekent in de klimaatvriendelijke exploitatie van schepen. Dit is mogelijk dankzij het gebruik van scheepsdiesel met een lagere emissie, groene stroom in de havens en door het schip uit te rusten met zeer efficiënte katalysatoren.

Boek een cruise aan boord van Mein Schiff

TUI Cruises biedt een unieke en onvergetelijke manier om de wereld te verkennen, met een combinatie van luxe, comfort en avontuur die reizigers keer op keer terug laat komen voor meer. Ga op een ontspannen vakantie waarbij je zonder extra kosten kunt genieten van hoge service door middel van het uitgebreide Premium All Inclusive concept. Bekijk de Mein Schiff schepen van TUI Cruises, de mooiste routes en alle hut opties op onze website.