Cruise inspiratie voor prachtige verre cruises

Heb de Middellandse Zee en Noord-Europa al ontdekt? Dan inspireren we je graag met een verre cruise. Wat dacht je van de ongerepte natuur van Alaska, de cultuur van Azië of de prachtige landen van Midden-Amerika ervaren? Met een verre cruise kan het allemaal. Wij zetten de highlights per cruisegebied graag voor je op een rij. Bekijk hier onze cruise inspiratie voor prachtige verre cruises.

Alaska Cruise

Een cruise naar Alaska biedt een ongelooflijke kans om de spectaculaire kustlijn, fjorden, gletsjers en wilde dieren van Alaska te verkennen. Populaire bestemmingen van een Alaska cruise zijn onder andere Juneau, Skagway, Ketchikan, en Glacier Bay National Park. De cruise start vrijwel altijd in Vancouver in Canada of Seatle in de Verenigde Staten.

Alaska staat bekend om werkelijk adembenemende landschappen én het spotten van wilde dieren zoals beren, walvissen en zeearenden. Tijdens een cruise langs Alaska hebben reizigers vrijwel altijd de kans om deze prachtige dieren te zien. Ook de imposante gletsjers zijn een hoogtepunt tijdens een Alaska cruise. Naast het genieten van de landschappen en wilde dieren, biedt een Alaska-cruises ook avontuurlijke excursiemogelijkheden.

Een cruise naar Alaska heeft het werkelijk allemaal: landschappen, wilde dieren, avontuur en natuurlijk ook ontspanning. Zie jij het al helemaal voor je? Bekijk dan alle Alaska cruises:

Azië & Japan Cruise

Een cruise naar Azië is een unieke kans om deze diverse regio van dit werelddeel te verkennen. Met zeer diverse culturele en culinaire ervaringen die voor veel reizigers onvergetelijk zijn. Een cruise door Azië begint vaak in Singapore, Hong Kong of Tokyo. Cruises vanaf Singapore en Hong Kong gaan veelal langs Thailand, Cambodja, Vietnam en Indonesië. Cruises vanaf Tokyo laten het prachtige Japan zien. Natuurlijk is een combinatie tussen deze regio’s altijd mogelijk!

Azië heeft een brede diversiteit aan culturen, tradities, en geschiedenis. Cruisen door Azië biedt reizigers de mogelijkheid om iconische bezienswaardigheden te bezoeken, zoals tempels, paleizen en de kleurrijke markten. Daarnaast kun je de gevarieerde en smaakvolle keuken van Azië uitgebreid ontdekken, waarbij je iedere dag weer nieuwe smaken zult ervaren. Ga je naar Japan? Dan zijn de prachtige bloesembomen dé highlight van je cruise!

Ook iedere dag nieuwe smaken ontdekken? Alle Azië cruises zijn hier te vinden:

Caribbean Cruise

Ga je liever voor prachtige tropische eilanden, witte zandstranden en kristalhelder water? Dan is een Caribbean cruise alles wat je zoekt. Een cruise naar de Caribbean biedt reizigers de kans om te genieten van bestemmingen als Jamaica, de Bahama’s, de Maagdeneilanden, Barbados en de ABC-Eilanden. De vertrekhaven voor een Caribbean cruise is meestal Miami, maar Barbados en de Dominicaanse Republiek zijn mogelijk. Cruises door de Caribbean zijn familievriendelijk en vaak op basis van All Inclusive, het hele gezin zal dus aan niets ontbreken.

Een cruise door de Caribbean is een geweldige manier om te ontspannen, te genieten van de zon, zee en strand, en te verkennen wat deze prachtige eilanden te bieden hebben. Iedere dag een ander eiland ontdekken? Bekijk dan onze Caribbean cruises.

Panamakanaal & Midden-Amerika Cruise

Niet voor niets staat een Panamakanaal cruise bij veel reizigers hoog op het lijstje! Dit historische en ingenieuze bouwwerk is voor veel mensen dé reden om Midden-Amerika te ontdekken. Het doorkruisen van dit kanaal is op zichzelf al een onvergetelijke ervaring. Daarnaast ontdek je culturele bestemmingen als Costa Rica, Colombia, Ecuador en Mexico. Deze landen hebben dichte regenwouden vol bijzondere flora en fauna, maar ook met uitgestrekte witte zandstranden. Deze cruise begint vaak in de Verenigde Staten of Panama.

Staat het Panamakanaal ook op je bucketlist? Hier kun je de Panamakanaal Cruises vinden:

Zuid-Amerika & Antarctica Cruise

Vaar langs schitterende landschappen, door adembenemende fjorden en langs pittoreske dorpjes, een cruise naar Zuid-Amerika heeft het allemaal. Laat je imponeren door de unieke flora en fauna van de Amazone, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Dans de tango in Buenos Aires tijdens een ontdekkingstocht door Chili en Argentinië. Ga je echt voor avontuur? Maak dan een expeditie cruise vanaf Zuid-Amerika naar Antarctica. Tussen de ijsschotsen, walvissen en pinguïns, waan je in een volledige andere wereld. Een werkelijk onvergetelijke reiservaring! Een Zuid-Amerika cruise begint veelal in Brazilië of Argentinië en is vanaf dag 1 een groot avontuur!

Laat je verrassen door de Amazone of ga je toch voor het onvergetelijke Antarctica? Bekijk de mogelijkheden hier:

Australië Cruise

Sydney, the Great Barrier Reef en Melbourne, zijn dé highlights van Australië. Vergeet daarnaast niet de mogelijkheid om koala’s en kangoeroes te zien en de Aboriginal-cultuur te ontdekken. Al met al biedt een cruise naar Australië een unieke kans om enkele van ’s werelds meest diverse en adembenemende landschappen, wildlife, culturele schatten en avontuurlijke activiteiten te ervaren. De hoofd opstapplaatsen van een Australië cruise zijn Sydney en Brisbane, waar jouw droomcruise kan beginnen.

Bekijk alle prachtige Australië routes hier:

Maak een prachtige verre cruise

Hopelijk hebben wij je cruise inspiratie voor prachtige verre cruises kunnen bieden. Wanneer je een verre cruise maakt horen daar uiteraard ook vluchten bij, deze zijn voor iedere cruise geheel op je wensen af te stemmen. Zo kun je, indien gewenst, een aantal dagen voor- of na de cruise plakken om je verre cruise te verlengen. Ben je er nog niet helemaal uit? Neem een kijkje tussen alle verre reizen, wij helpen je graag je droomcruise naar een verre bestemming te realiseren.