Speciale excursies met Zeetours reisbegeleiding aan boord van Holland America Line

Na het boeken van uw cruisereis stopt onze service zeker nog niet. Boekt u een Holland America Line (HAL) cruise vanuit Nederland dan zou het zomaar kunnen dat er Nederlandse Zeetours reisbegeleiding met u mee reist aan boord! In samenwerking het HAL hebben wij daarom ook een aantal speciale excursies samengesteld, waarbij onze Nederlandstalige tourleaders mee gaan. Speciaal voor u geselecteerd, zodat u ook aan land optimaal en zonder zorgen kunt genieten. Lees hier alles over cruises met reisbegeleiding en speciale excursies.

De cruises met reisbegeleiding

Reisbegeleiding van zeetours

Niet op alle cruises van HAL gaat reisbegeleiding mee. Over het algemeen alleen op routes naar de Noorse Fjorden en de Noordkaap, vertrekkend vanuit Nederland. Naast Noord-Europa zal vanaf dit jaar ook reisbegeleiding aanwezig zijn aan boord van een Alaska cruise, een Trans-Atlantische cruise én een cruise richting IJsland. Benieuwd op welke routes er begeleiding mee gaat? Bekijk hier de cruises van HAL met reisbegeleiding. Om reisbegeleiding mee te laten gaan, geldt een minimum aantal van 50 personen.

Onze reisbegeleiding staat 24/7 voor u klaar. Of het nu gaat om inhoudelijke vragen of privékwesties, de begeleiding beantwoord al uw vragen én helpt u waar nodig. Aan het begin van uw cruise kunt u een bijeenkomst bijwonen op het schip, hier krijgt u alle informatie die u nodig heeft. Daarnaast vertellen wij u alles over de excursies die u op dat moment bij de begeleiding boeken, let wel op: vol is helaas vol! Om zeker te zijn van een plekje kunt u de excursies ook op voorhand online al bijboeken op de website van Holland America Line of met hulp van onze cruisespecialisten.

Speciale excursies met reisbegeleiding

Waarom bieden wij speciale Zeetours excursies aan? Niet alleen om nóg meer service te bieden, maar ook om onze klanten een zo voordelig mogelijke ervaring te geven van de bestemming. Ook zijn Zeetours excursies over het algemeen iets goedkoper dan de reguliere prijzen bij HAL óf u geniet van exclusieve extra’s zoals een inbegrepen lunch of extra stop. Op dit moment hebben we op iedere afvaart met reisbegeleiding drie speciale excursies beschikbaar. Hieronder kunt u drie van onze favoriete excursies bekijken. Voor de overige excursies verwijzen we u graag door naar een van onze cruisespecialisten.

Excursies in Noorwegen en IJsland

Hieronder kunt u een aantal van de speciaal geselecteerde excursies vinden.

Eidfjord – Watervallen, natuur & Hardangervidda

Tijdens deze excursie bezoekt u Eidfjord, een klein charmant dorpje. Het dorp is gebouwd op zand- en grindmorenes uit de laatste ijstijd zo‘n 8000 jaar geleden. Hierna reist u via het Eidfjordvatnet meet naar het Hardangervidda Natuurcentrum. Hier leert u meer over de natuur, het milieu en klimaat in Noorwegen. Na het natuurcentrum rijden we langs de Måbødalen vallei met hoge bergwanden. Vervolgens rijden we naar het Fossli Hotel en de beroemde Vøringsfossen waterval. De waterval stort zich trapsgewijs ruim 180 meter naar beneden in een diep ravijn.

Deze excursie kunt u boeken bij afvaarten: zeetours.nl/68218 en zeetours.nl/72419

Excursie Noorwegen vanaf Eidfjord

Flåm – Railway & Gudvangen

Van het idyllische dorpje Flåm reist u naar Gudvangen, een belangrijk knooppunt voor veerboten aan een andere tak van de Sognefjord. De Nærøyvallei ligt vol met tunnels, rivieren en dorpjes. We stoppen bij een van de dorpjes Glashamaren, hier wordt ieder jaar een enorme hoeveelheid anorthosiet opgegraven. Op de weg tussen Bergen en Oslo zijn spectaculaire watervallen te zien, inclusief een geweldig fotomoment bij de Tvindewaterval. Aangekomen in Voss nemen we de trein naar de Raunvallei, met de beroemde Flåmlijn. De spoorweg is slechts 20 km lang, met een stijging van 865,5 meter en bevat 20 tunnels en is daarmee een van de steilste trajecten ter wereld.

Deze excursie is te boeken bij afvaarten: zeetours.nl/72430 en zeetours.nl/79651

Excursie in Noorwegen vanaf Flam

Reykjavik – Golden cirkel, Thingvellir, Gullfoss & Geysir

Vanuit Reykjavík rijdt u naar het prachtige Thingvellir National Park welke op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Na een mooie wandeling in het park vervolgen we onze weg naar IJslands mooiste waterval: Gullfoss. In de buurt daarvan stoppen we ook bij het indrukwekkende geothermisch gebied Geysir met zijn verschillende warmwaterbronnen (geisers). De meest actieve bron, Strokkur, barst om de paar minuten uit. We bezoeken Perlan (oftewel De Parel): een glazen koepel die op warmwatertanks is gebouwd. Bovenin in de parel ligt een observatieplatform. Hiervandaan heeft u een schitterend panoramisch uitzicht over de hoofdstad van IJsland en de omliggende plaatsen.

Deze excursie is te boeken bij afvaarten: zeetours.nl/68211 en zeetours.nl/79695

IJsland excursie vanaf Reykjavik

Boek uw cruise met reisbegeleiding en excursies

Benieuwd naar onze cruises met reisbegeleiding en speciale excursies? Op onze site kunt u meer informatie vinden over de afvaarten en bijbehorende excursies. Heeft u daarna nog vragen, dan verwijzen wij u graag door naar een van onze cruisespecialisten. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Leave a comment