Bijzondere vieringen aan boord van een cruiseschip

Een cruise is al een feest op zich, maar soms is er een extra reden om iets speciaals te vieren. Of het nu gaat om trouwen, het vernieuwen van geloften, een verjaardag of een jubileum, bijna elk cruiseschip biedt mogelijkheden om deze momenten extra bijzonder te maken.

Trouwen of geloften vernieuwen

Veel cruiseschepen hebben een huwelijkskapel waar ceremonies kunnen plaatsvinden. Hoewel trouwen op zee niet altijd rechtsgeldig is, hangt dit af van de rederij en de locatie van het schip. Wanneer het schip in een haven ligt, is een rechtsgeldige ceremonie vaak wel mogelijk. Ceremoniële huwelijken kunnen bijna altijd plaatsvinden, waarbij de kapitein vaak een rol speelt in de ceremonie. Er zijn speciale pakketten te boeken met bijvoorbeeld bloemen, een borrel en bijzondere fotomomenten. Alles om samen met de hele familie dit onvergetelijke moment te vieren.

Huwelijksreis aan boord

Of je nu aan boord bent getrouwd of niet, een cruiseschip biedt een perfecte mix van ontspanning en avontuur voor jullie huwelijksreis. De meeste rederijen hebben speciale pakketten met bijvoorbeeld champagne of bloemen in de hut, een speciaal diner of ontbijt en fotomomenten aan boord. Ook privédiners en bijzondere excursies behoren tot de mogelijkheden voor een onvergetelijke tijd samen.

Verjaardag vieren op een cruiseschip

Vier je je verjaardag of een jubileum? Dan kun je de hut laten versieren of een speciaal cadeau ontvangen. In de restaurants wordt vaak extra aandacht besteed aan deze gelegenheden, bijvoorbeeld met een bijzonder drankje, dessert en soms zelfs met zingende obers. Er zijn verschillende verjaardag arrangementen beschikbaar om samen van deze dag een onvergetelijke ervaring te maken.

Bijzondere viering cadeau doen

Ken je iemand die binnenkort iets bijzonders viert aan boord? Bij veel rederijen kun je cadeaus laten bezorgen in de hut van vrienden of familie, zoals een boeket bloemen, chocola, gebak, of een extraatje voor de cruise zoals boordtegoed of een spa pakket. Hiervoor heb je vaak de achternaam van de hoofdboeker en de specifieke cruisegegevens nodig. Let op, dit kan meestal tot een week voor vertrek worden bijgeboekt.

Vieringen aan boord van een cruiseschip

Of je nu net getrouwd bent of letterlijk in het huwelijksbootje stapt, aan boord van een cruiseschip is er altijd ruimte voor een speciale viering. Verwen jezelf op je verjaardag of jubileum, of geef een bijzonder moment cadeau aan iemand die gaat cruisen. Vier je een jubileum vergeet dan niet je akte mee te nemen! Heb je vragen over bijzondere vieringen aan boord van een cruiseschip? Neem dan contact met ons op!