Onvergetelijke wereldcruise met MSC Cruises

Niet één, niet twee maar drie maanden aan boord van MSC Cruises de mooiste bestemmingen van de wereld ontdekken. Dat kan aan boord van de MSC Magnifica in januari 2025. Liever korter op reis? Deze cruise is in meer dan 20 deelcruises te maken van 16 tot 87 dagen. Deze onvergetelijke wereldcruise met MSC Cruises vaart langs Europa, Afrika, Zuid-Amerika, Australië en de eilanden van de Stille Oceaan.

121 dagen aan boord van de MSC Magnifica

Vertrek vanaf Barcelona, Genua of Marseille begin januari 2025 op deze onvergetelijke cruise. Via het zonnige Spanje en Kaapverdië maak je de oversteek naar Zuid-Amerika. Na een culturele ervaring in Brazilië, Argentinië en Chili steek je de Stille Oceaan over langs de prachtige eilanden van Frans-Polynesië en de Cookeilanden. Eenmaal aangekomen in Nieuw-Zeeland en Australië is het optimaal genieten van ongerepte natuur. Via de paradijselijke Malediven ga je op safari in Madagaskar en Zuid-Afrika. Met als een van de laatste havens de zonnige Canarische Eilanden vaar je terug naar de Middellandse Zee. Bekijk deze onvergetelijke wereldcruise vanaf de Middellandse Zee:

Deelroutes vanaf Europa

Vanaf de Middellandse Zee kunt u richting Zuid-Amerika een prachtige Transatlantische cruise maken. Deze cruises zijn tussen de 16 en 37 dagen, afhankelijk van waar je de cruise eindigt. Dit kan bijvoorbeeld in het culturele Rio de Janeiro om nog langer deze stad te verkennen. Is een overnight in deze stad genoeg en ga je liever langer op reis? Dan kun je door tot Chili, waar natuur en cultuur op je liggen te wachten. Bekijk hier alle deelroutes die vertrekken in Europa:

Deelroutes vanaf Zuid-Amerika

Beginnen in Zuid-Amerika is ook en optie, vanaf Valparaiso in Chili vertrekken de cruises voor een bijna 90-daagse cruise. De Stille Oceaan, Australië en Afrika zullen hier voor een afwisseling tussen natuur en ontspanning zorgen. Wanneer je veel interesse hebt in wildlife en natuur is dit een deel om zeker niet over te slaan. De cruises eindigen dicht bij huis, namelijk de Middellandse Zee. Bekijk alle deelroutes vanaf Zuid-Amerika.

Deelroutes vanaf Australië

Liever pas opstappen in Australië? Dat kan vanaf de bruisende stad Melbourne. Vanaf daar kun je in bijna 50 dagen naar Europa varen. Madagaskar en de Malediven staan bij vele reizigers bovenaan de bucketlist en zijn bestemmingen die je niet mag missen! Met deze cruise maak je de oversteek vanaf de andere kant van de wereld en doe je ontelbare onvergetelijke havens aan in Afrika en Australië. Bekijk alle deelroutes vanaf Australië.

Wereldcruise MSC Cruises

Of je nu gaat voor een 120, 80, 50 of 30-daagse cruise, deze cruises aan boord van de MSC Magnifica staan garant voor een combinatie van natuur, cultuur, avontuur en ontspanning. Zowel de faciliteiten, entertainment en culinaire ervaring aan boord zullen zelfs met een lange cruise niet vervelen. Kom volledig tot rust en ontdek ondertussen prachtige bestemmingen. Dit zijn alle prachtige cruises die onderdeel zijn van deze wereldcruise met MSC Cruises. Klik hieronder voor een overzicht van alle cruises: