Cunard Cruises: de elegante Queen Anne

Het nieuwste schip van Cunard Cruises, de elegante Queen Anne is in mei 2024 in de vaart gegaan. Dit prachtige schip waar plek is voor bijna 3.000 gasten laat het klassieke Cunard zien, maar ook nieuwe innovaties.  Alles voor een ideale cruise-ervaring met Cunard Cruises. Onze collega’s namen een kijkje aan boord van de Queen Anne.

Aan boord van de Queen Anne

De naam van het schip, Queen Anne, is een eerbetoon aan de Britse vorstin die regeerde van 1702 tot 1714. De mix van klassieke stijl, traditie en moderniteit is kenmerkend voor Cunard Cruises en zeker ook te vinden aan boord van de Queen Anne. Het indrukwekkende interieur is ontworpen in art-deco stijl.

Aan boord bevinden zich elf restaurants en talrijke bars en lounges voor een verfrissend drankje. Het Royal Court Theater biedt ’s avonds het beste entertainment. Voor de sportievelingen overdag zijn er genoeg activiteiten aan boord te vinden zoals tafeltennis, padel of golven. Natuurlijk ontbreken voor de nodige ontspanning een aantal zwembaden, schoonheidssalon, wellness en bibliotheek niet aan boord.

“ De mix van klassieke stijl, traditie en moderniteit is kenmerkend voor Cunard Cruises ”

Luxueuze verblijven

Aan boord van de Queen Anne is er keuze uit luxueuze binnen-, buiten-, balkonhutten en suites. Hier vindt elke gast een persoonlijk toevluchtsoord na een dag vol ontdekkingen. Tot de standaardvoorzieningen behoren comfortabele bedden, een badkamer met douche en toilet, badjassen en slippers, toiletartikelen, een haardroger, een kaptafel/bureau, een tv en een welkomstfles mousserende wijn.

Afhankelijk van de categorie zijn er extra voorzieningen inbegrepen. Suite gasten profiteren bijvoorbeeld van een dagelijkse selectie aan fruit in de hut, conciërge service en 24-uurs service, diner in specialiteitenrestaurants, prioritaire check-in en check-out en ga zo maar door. Zo geniet je van een stukje extra service tijdens de ideale cruisevakantie.

“ Ga voor de overtocht naar New York of een speciale wereldcruise “

Cunard Cruises

Cunard Cruises staat voor traditioneel Brits cruisen. Zo vind je de klassieke Afternoon Tea en Britse service aan boord. Qua entertainment ontbreekt natuurlijk ook de Engelse pub niet, evenmin als de black tie avonden. Cunard staat bekend om de overtocht naar New York, maar biedt zeker ook cruises aan naar andere werelddelen. Ook minicruises, lange cruises en wereldcruises staan tussen het aanbod.

De Wereldcruises of Grand Voyages van de Queen Anne nemen je mee langs alle werelddelen. Met vertrek veelal vanuit Southampton of New York kun je prachtige bestemmingen in Azië, Afrika, Zuid-Amerika en Australië ontdekken. Deze 99 daagse cruise vanuit New York is zo’n pareltje en dan ook onze tip voor een ongekende cruise met de Queen Anne.

Ontdek de Queen Anne

Zelf deze Britse ervaring ontdekken? De Queen Anne vaart van 2024-2026 in de Middellandse Zee en Noord-Europa, maar ook staan er een aantal Wereldcruises en Grand Voyages op het programma. Ontdek zelf dit luxueuze schip en kies een van de prachtige routes uit.