Cruiseverslag: Seabourn Ovation

Onze cruise-experts mochten het cruiseschip Seabourn Ovation van de luxe rederij Seabourn voor u testen. De reis begon in Barcelona en ging via Palamos naar Sète in Frankrijk en eindigde in Monaco.

Het schip

De Seabourn Ovation heeft een maximale capaciteit van 604 passagiers en alle gasten reizen in een suite met balkon. De kleinste hut heeft al een oppervlakte van ongeveer 23-28 vierkante meter en een balkon met twee stoelen en een kleine tafel. Onze cruise-experts verbleven in een Categorie V1 Veranda Suite. De suite is opgedeeld in een woon- en slaapgedeelte en is voorzien van een inloopkast en een luxe badkamer met douche en ligbad.

Veranda Suite
Badkamer
Accessoires bij binnenkomst

Op de 12 passagiersdekken biedt de Seabourn Ovation tal van mogelijkheden om de dag naar eigen wens door te brengen. Of het nu gaat om een ​​ontspannend bezoek aan de spa, een ontspannen leessessie op het Seabourn Square met een koffiebar en kleine lekkernijen, of een mooie wandeling op het pooldeck met een geweldig uitzicht rondom.

Pooldeck
Pooldeck
Atrium

Ook culinair wordt er veel aangeboden en blijven er geen wensen onvervuld. “The Colonnade” is het buffetrestaurant aan boord en biedt een breed scala aan uitstekende gerechten voor zowel ontbijt als lunch. Een selectie wordt ter plaatse vers bereid, zodat u de chef-koks aan het werk kunt zien. Voor een iets rustigere diner-ervaring kan “The Restaurant” worden bezocht. Hier kunt u vrij kiezen waar u gaat zitten en zijn er geen vaste diner tijden.

Het sushi-restaurant is klein maar fijn en biedt voor ieder wat wils. Als u aan de bar plaatsneemt, kunt u de sushi chefs aan het werk zien terwijl ze de heerlijke gerechten bereiden.

Restaurants
Restaurant & entertainment

Inbegrepen diensten

Passagiers van de Seabourn Ovation kunnen all-inclusive genieten. De volgende diensten zijn inbegrepen:

  • Accommodatie in de gewenste suitecategorie
  • Alle 9 eetgelegenheden inclusief sterrenrestaurant “The Grill by Thomas Keller”
  • Grote selectie van champagne, heerlijke wijnen en premium gedistilleerde dranken altijd en overal beschikbaar
  • Welkomstchampagne en individueel gevulde minibar in de suite
  • Gevarieerd entertainmentprogramma en evenementen aan boord
  • Fooien voor de bemanning aan boord
  • Wifi over het gehele schip
  • Water tijdens het bezoek aan de havens
  • 24 uur per dag dineren in de suite
  • Bagageservice op het schip
  • Sportactiviteiten (fitnesscentrum, yoga, pilates en tai chi lessen)
  • Watersporten op Marina Day (afhankelijk van het weer)
  • Holistisch wellnessprogramma voor bewust leven
  • Lezingen over thema’s gerelateerd aan de bezochte bestemmingen

De havens

Na aankomst in Palamos, aan de Costa Brava in Spanje, namen we vroeg in de ochtend de bus naar Girona. Met een lokale gids verkenden we te voet het stadje en bezochten we een kerk, een eeuwenoude sauna en genoten we vanaf de stadsmuur van het uitzicht over het weidse landschap. Hierna keerden we als groep terug naar het schip en genoten van een heerlijke afternoon tea.

Girona

De volgende dag meerde het schip aan in Sète, een klein havenstadje in Frankrijk. Het weer was een beetje winderig en bewolkt, dus onze experts besloten de stad te voet te verkennen.

Het stadscentrum was gemakkelijk bereikbaar vanaf het schip met een wandeling van 10 tot 15 minuten. Binnen enkele minuten lopen bereikt u een parkje, de grote markthal met verse groenten en fruit en diverse cafés en restaurants.

Sète

De ontscheping vond plaats in de mondaine havenstad Monaco. Tijdens een stadstour konden we een goed overzicht krijgen van de prachtige stad voordat we naar het vliegveld gingen.

Monaco
Monaco

Seabourn Ovation

Het was een geweldige ervaring om in deze luxe sfeer rond te varen. Het gehele personeel was altijd vriendelijk en zeer attent, wij voelden ons heel goed verzorgd.

De kwaliteit en inzet op alle vlakken hebben ons overtuigd en wij kunnen deze rederij aanbevelen aan iedereen die in stijl wil reizen.

Bekijk alle cruises met de Seabourn Ovation

Laat een reactie achter